Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara

     www.homecont.ro

Divertisment: La Cizmaria Informatica

In anul 2000, mai precis in ziua de sambata 16.09.2000 in ziarul Adevarul pe pagina 7 la rubrica "Din lumea calculatoarelor" a fost publicat un articol despre programul de contabilitate CONT 3.0 (HOMECONT 3.0).
Regula de publicare la acea vreme era urmatoarea: Pentru ca o aplicatie romaneasca sa poata fi mentionata in paginilie ziarului trebuia sa trimiti aplicatia pe CD sau discheta redactorului de specialitate sau sa indici locul de unde putea fi descarcata de la o adresa de WEB. Apoi cineva din redactie facea o instalare si o analiza minimala a aplicatiei, se mai interesa in stanga si in dreapta si scria articolul.... Articolul din ziarul Adevarul poate fi vazut aici .

 

 

Articolul din ziarul Adevarul poate fi vazut aici

Pagina programului HOMECONT 3.0 (3.1) actualizat este aici.
 

Detalii program intrastat:
  1. Download (descarca) - Accesati pagina programului intrasta.exe - Intrastat 2015 -download. Aici puteti descarca oricare din versiunile programului din 2007 si pina azi (2015)
  2. Oferta comerciala a programului intrasta.exe - pret, conditii de licentiere, cumparare si utilizare.
  3. Documentatie(1) - Documentatia de baza a programului intrasta.exe - Intrastat 2015 -download PDF (ver. 2007)
  4. Documentatie(2) -Supliment actualizat in anul 2015 la Documentatia de baza a programului intrasta.exe - Intrastat 2015 -download PDF (ver. 2015)
  5. Tratare erori - Erori des intalnite in exploatarea aplicatiei intrasta.exe 2015 - cu explicatii si mod de tratare.
  6. Iesire catre pagina Intrastat a Institutului National de Statistica - INSSE unde aveti acces la aplicatia oficiala Java off-line a INSSE