Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara

www.homecont.ro 

Teste on-line personalizate - Hometest

Incepand din decembrie 2014 Homecont SRL pune la dispozitia firmelor interesate un produs nou numit HOMETEST. Un pachet de teste on-line personalizate.
Puteti accesa din aceasta pagina varianta demo a acestui program de la adresa:
http://www.homecont.ro/hometest/
USERUL este hometest
Parola este hometest

Cum accesam testele on-line personalizate

1. Ne logam (Login); http://www.homecont.ro/hometest/
2. Apasam START Test si alegem testul dorit din caseta. Sunt expuse acum mai multe teste functionale unele de Geografie iar altele specifice domeniului ERP. Puteti alege la întâmplare oricare dintre aceste teste (de preferat cele de Geografie fiindca sunt de cultura generala):
- fiecare test are 10 sau 40 de întrebari;
- fiecare întrebare are un singur raspuns corect;
3. Dupa completare apasati pe VALIDEAZA test;
4. Sunt afisate rezultatele;
5. Apasati pe Obtineti PDF – vom obtine un fisier PDF de tip CERTIFICAT cu rezultatele testului.

Utilitatea aplicatiei de teste personalizate:


Aplicatia se adreseaza în general firmelor care au de testat un numar mare de angajati sau un numar mare de persoane care doresc sa se angajeze. Un numar mare de persoane testate necesita si un efort de timp pe masura pentru realizarea testului, completarea testului si mai ales pentru centralizarea raspunsurilor. Programul vine în întâmpinarea acestor cerinte pentru reducerea timpilor necesari testarii.

AVANTAJELE Hometest fata de alte produse de testare similare de pe piata:

Dvs. sunteti cel care configurati propriul test stabilind tipul testului, întrebarile si numarul lor precum si raspunsurile  – Nu vi se impune un test standard.
Descriere functionala aplicatie:

Este vorba despre o aplicatie on-line prin care un utilizator înscris la noi pe site poate da unul sau mai multe teste dintr-un anumit domeniu. Scopul si structura testelor este stabilita anterior de o companie care solicita acest lucru.


Exemplu concret de personalizare a unui test pentru firma dvs

- firma X cu 500 de angajati trebuie sa dea un test comun intern tuturor angajatilor sai dintr-un anumit domeniu;
- Testul are o anumita tematica si se prezinta într-o anumita structura/forma respectiv este dintr-un anumit domeniu si are un numar de “n” de întrebari. Fiecare întrebare are câte un raspuns corect afisat din 3,4  sau 5 posibile.
- Firma X stabileste testul într-un format EXCEL oferit de noi ce cuprinde întrebarile si cele 3,4 sau 5 raspunsuri posibile precum si care este rapunsul corect.
- Firma X ne transmite o lista completa cu angajatii (NUME+PRENUME+ email valid). Se accepta si alte caracteristici daca sunt necesare pt. a apare în rezultatul testului cum ar fi (adrese, functie, sex, telefon, etc...)
- Noi încarcam pe site-ul nostru de de WEB testul in aplicatia HOMETEST si lista angajatilor asignându-le un user + o parola.
- Angajatii intra pe site-ul nostru de WEB accesand practic aplicatia HOMETEST si completeaza testul in perioada stabilita de comun acord.
- La sfârsitul testului angajatul primeste un fisier PDF sub forma unui certificat pe care il transmite firmei pentru confirmare (sau îl pune în perete...). Aplicatia HOMETEST gestioneaza aceste certificate precum si scorurile si raspunsurile utilizatorilor;
- FIRMA x primeste automat la sfârsitul (sau în timpul) perioadei de testare (din aplicatia HOMETEST) o recapitulatie cu toti angajatii si rezultatul testelor lor precum si o copie PDF a ultimului test dat de angajatii sai.

Tipuri de teste posibile prin aplicatia HOMETEST:

Teste de tip 360 grade (HR), cultura generala, de specialitate, din zona calitatii (QA).

Securitatea datelor in cadrul aplicatiei HOMETEST:

La data testului veti accesa site-ul nostru prin HTTPS. Se semneaza contract de confidentialitate - vezi GDPR.
Daca datele si rezultatele angajatilor (nume, prenume , mail ) sunt confidentiale putem folosi nume si useri generici pe care îi veti repartiza intern dvs catre angajatul intern (veti avea dvs. un dictionar de identificare in care vom avea:
USER_generic1 = Popescu Maria,
USER_generic2 = Dumitrescu Pompiliu s.a.m.d.).
Se poate folosi un singur mail pt. toti angajatii.


Pentru alte formate de teste decât cele standard existente va asteptam cu propuneri (acum formatul este: 10-40 întrebari cu 3-5 raspunsuri din care 1 este corect).


Aceasta este o pagina de promovare cu scopul de a va instiinta despre noile produse HOMECONT SRL.Last updated on 21.01.2019 by Homecont SRL