Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara

Oferta Homecont SRL

Oferta generala de produse si servicii 
Citeste si despre cizmaria informatica aici (cum sa cumperi linia de mira a unui ERP)  
Citeste si despre programul de postcalcul si purtatori de cost

Despre Homecont SRL

Ce trebuie sa stiti cind alegeti un ERP (Functionalitate ERP, FIFO, Contabilitate)
HomeCont SRL produce la comanda aplicatii software īn domeniul financiar-contabil si acorda consultanta īn domeniul aplicatiilor ERP. Daca intentionati sa cumparati de pe piata o aplicatie economica de tip ERP care depaseste 10.000 de USD ar fi bine sa ne contactati. Daca aplicatia are costuri de peste 30.000 USD este obligatoriu sa ne contactati. De ce sa ne contactati ? Este simplu: ca si la doctor sau la avocat contra unei sume rezonabile va putem spune daca sunteti pe drumul cel bun. Suma se recupereaza si va scuteste costurile "ascunse" din viitor.  In curānd veti putea citi aici detalii despre achizitia si implementarea unei aplicatii ERP.
 

Aplicatii software realizate de Homecont SRL

O parte importanta din Programele dezvoltate de noi īn ultimii ani  sunt enumerate mai jos. Toate acestea sunt functionale. O parte din ele lucreaza stand-alone, altele īn reatea. O alta parte functioneza ca aplicatii apendice lānga ERP-uri consacrate prin conexiune ODBC.
1 HomeCont 3.1T Program de evidenta financiar contabila. (DOS - Multifirma)
2 HomeCont 6.1x Program de evidenta financiar contabila. (Windows - Multifirma)
3 Bilant. 1.1 Program de agregare si centralizare a formularelor  financiar contabile pt. unitati bugetare. Bilant, Buget, Anexa 14. (Windows - Retea)
4 Intrastat - intrasta.exe
Pagina Aplicatiei Intrastat
Program de verificare si validare a tranzactiilor intra-UE si de generare a fisierului XML final fara erori catre Institutul National de Statistica. (Windows)
5 Stocuri 2.x Program de evidenta cantitativ-valorica a stocurilor pe baza metodei de descarcare FIFO si identificare specifica a materiilor prime, materialelor, finite, marfuri. Listeaza NIR, Balanta, Situatia inrarilor, iesirilor, Bon Consum. (Windows - Retea)
6 Postcalcul
Pagina Aplicatiei de Postcalcul
Program de calculatie a costurilor reale postcalculate. Calculatie pe purtatori, elemente de cheltuiala si centre de cost. Repartizare regii. Calcul a Costului complet. (Windows)
7 HOMELOTO Program de analiza a istoricului numerelor extrase la tragerile loto 6/49. (Windows)
8 MODBUSH Program de supraveghere a unei statii de tensiune pentru ridicarea sau coborarea tensiunii furnizate de statie catre consumatorii finali (dimming). Programul comunica cu statia prin intermediul interfetei MODBUS TCP/IP. (Windows XP/7/8)
9 HOMED406.exe [SAF-T D406]
Pagina Aplicatiei HOMED406.exe
Program la comanda pentru obtinerea declaratiei SAF-T (D406). Se adreseaza in principal marilor contribuabili care au inceput raportarea in februarie 2022. Pagina Aplicatiei HOMED406.exe __Va rugam sa folositi numai aceasta adresa de e-mail de comunicare pentru orice aspect ce tine de obtinerea declaratiei D406/Saf-t :
[saftd406 AROND yahoo PUNCT com]: Inapoi/GoBack saftd406 AROND yahoo PUNCT com
Domeniile nostre de competenta sunt: Medii de programere si baze de date: FOXPRO - toate versiunile (FPD26 - VFP9SP2), MySQL, Progress, PHP, SQLServer.
Consultanta: Analiza si consultanta īn domeniul aplicatiilor ERP. Caiet de sarcini. Documentatie de proiect. Documentatie Aplicatie. Scolarizare. Implementare. Mentenata.
Tarifele de consultanta orientative sunt : 300 EUR /Zi analiza la sediul dvs. Intocmire materiale analiza: 350 EUR/zi . Pentru deplasari īn afara Bucurestiului se percep taxele aferente unei delegatii + tariful pt. 1 zi consultanta.
Aveti deja o aplicatie de tip ERP la care nu vreti sa renuntati dar care nu ofera rapoartele si instrumentele de urmarire la care v-ati asteptat ? Noi va oferim: *rapoarte si customizari la cerere pe aplicatii existente. * transfer de date intre diverse aplicatii si baze de date: SqlServer, Oracle, Progress, FoxPro. * proiectare aplicatii de la 0 in special in domeniul financiar contabil, stocuri, facturare, clienti, furnizori.

Despre FoxPro si VisualFoxPro

Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari, banci si institutii de stat de pe tot globul sunt scrise īn FoxPro2.6 de DOS (FPD26 nu Visual !) (sub Windows XP) desi Microsoft a īncetat oficial īntretinerea lui din anul 1996...

Last updated on 23.02.2023 by Homecont SRL